About 2018-04-12T23:57:43+00:00

About Petra Postmus

Over Petra Postmus; zij is interior designer en decorateur, en haar passie is om elk huis om te toveren tot een kasteel. Jouw kasteel. Waar en hoe je ook woont. Dat komt omdat ze ooit verliefd is geworden op kasteel Petit Trianon van Koningin Marie Antoinette, en kasteel Versailles van Koning Lodewijk XIV in Parijs.

Die Franse elegantie heeft haar betoverd met al haar rijkdom van kleuren, materialen en stoffen. De warmte en sfeer die dat uitstraalde, zo wilde ze zelf wel wonen, en daar heeft ze haar eigen draai aan gegeven. Dat gevoel wil ze ook graag meegeven aan jou zodat jij kan genieten thuis.

Haar stijl is eigentijds klassiek, in Engelse of Franse stijl. Haar ontwerpen zijn altijd uniek voor jou. Gedurfd kleurgebruik, en een liefde voor oude antieke vondsten, maken haar interieurs bijzonder. Uitgangspunt zijn jouw droomwensen voor het interieurontwerp en concept. Om tot de mooiste resultaten te komen werkt ze graag met een vast team van professionals bij de uitvoering van het project. Je kan in principe de sleutel geven, en de rest wordt geregeld. (turn-key service) Ontzorging in alle fases, zodat jij de dingen kan doen, die voor jou belangrijk zijn.

Wil jij de eerste stap maken naar jouw droomkasteel, neem dan contact op met ons.

(onder afgebeeld: Petra heeft 2 teckels, Pien en Ollie, met haar man Martin. Ze voelen zich ‘happy’ in hun eigen kasteel)