About 2021-01-03T20:12:41+00:00

About Petra Postmus

Over Petra Postmus;  Zij is interieurontwerpster en decorateur voor ‘Timeless Chic Interiors’. Haar interieur studio is sinds kort gevestigd aan de Griekse Riviera. Dat komt omdat Petra en haar man, en haar geliefde teckels vanuit Utrecht naar Porto Heli in Griekenland zijn verhuisd en daar een prachtige villa hebben met uitzicht op de zee. Daar genieten zij van de zon, de vele olijfbomen en de schoonheid van Griekenland.

Over haar interieurs: Haar passie is om elke plek om te toveren tot een ‘kasteel’. Een plek waar je je fijn en warm voelt, waar je je thuis voelt. En waar je graag met je dierbaren wilt zijn. Interieurs die chic en elegant zijn. En tijdloos. ‘Timeless Chic Interiors’.

Haar werkwijze: Vanuit een interieur concept maakt zij een interieurontwerp voor de ruimte. Waarbij de stijl en sfeer voor ogen van de ruimte bepalend is voor de uitvoering. Daarbij probeert zij haar opdrachtgevers te verrassen. Met verrassend kleurgebruik, een bijzondere indeling van de ruimte, oud & nieuw te combineren. Ze wil zoveel mogelijk ontzorgen, waarbij ze hele project het liefste uitvoert van concept en ontwerp tot de uitvoering toe. Dit doet ze met de mooiste materialen (vloeren, verf en behang, etc) en meubels (verlichting, sofa’s, tafels, vloerkleden, etc) en raamaankleding (van shutters tot gordijnen, blinds en overige ‘upholstery’) en overige decoratie. Met als doel een prachtige ruimte te creëren die in harmonie en balans is. Waar het goed is. De wereld een beetje mooier maken, de mensen blij maken..dat is haar credo.

Haar inspiratie: Van oude kastelen, Netflix series als The Crown, het Mediterrane Griekse leven, het Franse joy de vivre tot aan bezoeken aan internationale interieurbeurzen in Milaan, Parijs en Londen…haar inspiratie komt overal vandaan. ‘kijk elke dag om je heen, en verwonder je’

Haar opdrachtgevers: Commercieel en Residentieel. Van restaurant, hotelkamer, vergaderruimte, woonkamer, whiskykamer, kinderkamer, buitenveranda, keuken tot een badkamer toe, elk project is voor haar een uitdaging. En daarmee heeft ze al veel opdrachtgevers blij kunnen maken.

High end leveranciers: Ze werkt alleen met de mooiste en leukste merken. Van prachtige kwaliteit. En de mix en match vindt ze daarbij ook een uitdaging. Ook bezoeken aan antiekmarkten zijn voor haar favoriet.

Award en publicaties: Ze heeft met haar gerealiseerde projecten al mogen ‘pronken’ in (in)ternationale woonmagazines. Zoals Wonen Landelijke Stijl, Ariadne at Home, Herenhuis, Zuhause Wohnen, 25 beautiful Homes en American Farmhouse. Waar ze heel trots op is. Ook is ze op de Nederlandse Tv geweest met Herman de Blijker voor ‘Hotel Spaander’ in Volendam voor de restyling van het restaurant. En is ze sinds 5 jaar keurmerkstylist, behorende tot de top van keurmerkstylisten van Nederland. En heeft ze zojuist een international award gewonnen als ‘best interior designer’ voor Residentieel Concept.