About 2018-03-13T14:48:19+00:00

About Petra Postmus

Ik ben Petra Postmus, interior designer en decorateur, en mijn passie is om elk huis om te toveren tot een kasteel. Jouw kasteel. Waar en hoe je ook woont. Dat komt omdat ik ooit verliefd ben geworden op kasteel Petit Trianon van Koningin Marie Antoinette, en kasteel Versailles van Koning Lodewijk XIV in Parijs. Die Franse elegantie heeft mij betoverd met al haar rijkdom van kleuren, materialen en stoffen. De warmte en sfeer die dat uitstraalde, zo wilde ik zelf wel wonen, en daar heb ik mijn eigen draai aan gegeven. Dat gevoel wil ik ook graag meegeven aan jou zodat jij kan genieten thuis.

Uitgangspunt zijn jouw droomwensen voor het interieurontwerp en concept. Om tot de mooiste resultaten te komen werk ik graag met een vast team van professionals bij de uitvoering van het project. Je kan in principe de sleutel geven, en wij regelen de rest. Ontzorging voor jou, zodat jij de dingen kan doen, die voor jou belangrijk zijn.

Zie je dat wel zitten, en wil je meer informatie, neem dan contact op met ons, om de eerste stap te maken naar jouw droomkasteel.